ХОТЕЛИ

ВСИЧКИ | ПЛОВДИВ | ХОТЕЛ ЛАЙПЦИГ 4 ****

ХОТЕЛ ЛАЙПЦИГ 4 ****

Хотел ЛАЙПЦИГ 4 **** e eдин от най-известните в гр. Пловдив, разположен в самият център на града, в подножието на едно от седемте тепета (Бунарджика); в непосредствена близост до Архитектурно-историческият резерват - Старият Пловдив; само на 650 м. от централна ЖП и автогари, както и в близост до много държавни институции, банки, културни и търговски центрове.  

Хотел ЛАЙПЦИГ 4**** разполога с апартамент „Екзекютив”,  10 луксозни апартамента и 52-те луксозни стаи. Всички те са оборудвани с най-съвременни удобства електронна заключваща система, индивидуален контрол на климатичната система, плазмени телевизори, сателитна телевизия, безплатен интернет достъп, директен телефон, индивидуален електронен сейф, мини бар. Баните в стаите са с вана, в апартаментите – с джакузи и душ кабина. Във всички сервизни помещения има сешоар, козметично огледало, телефон, озвучаване. За сигурността и спокойствието на гостите вратите са с шпионки, а в близост до ваната в баните има паник шнур.

Хотелът предлага 19 единични стаиДе лукс”. Всички са с панорамна гледка към центъра на града и забележителните пловдивски тепета.16-те единични стаи „Де лукс” са с индивидуално дизайнерско интериорно оформление. Уникалните детайли в тях – тапети, осветителни тела, декорация – създават във всяка една стая оригинална атмосфера. Обзаведени са луксозно: с легло (144 х 200), салонна маса с фотьойл, санитарен възел – баня с вана, WC, разнообразни и полезни аксесоари.

Двойните стаи „Де лукс”  са 8 на брой . Доброто настроение от комфортния престой в тези стаи се поддържа и от атрактивната гледа през прозорците. Тя е визуален микс от древен и съвременен Пловдив.Различният и екстравагантен интериор „разказва” във всяка една от 8-те двойни стаи „Де лукс” различна модерна приказка.В 8-те двойни стаи „Де лукс” има по 2 легла (всяко – 100х200, с възможност за събиране и разделяне); салонна маса с модернистичен и удобен фотьойл. Баните с вана и WC също са в стил „модерн”.

Пейзажът от 25-те стаи „Супериор” съчетава вечното със съвременното. Тези стаи са обзаведени с по 2 легла (100х200 – всяко, с възможност за събиране и разделяне); имат дневна с диван. Баните са с вани и  WC и други полезни и актуални аксесоари.Хотелът разполга и с 8-те Бизнес апартамента. Всички те са с високи черно-бели лампиони, абстракции ала Хуан Миро, оранж на залязващо слънце, или макро структура на диамант – такива авангардни акценти в декорацията на апартаментите приобщават гостите в релаксираща среда.Спалнята е  180 х 200 , дневната е със салонна маса и комфортна ниска мека мебел. В банята има джакузи.  

Апартамент Де Лукс разполага с интериорни удобства действащ отпускащо – спалня (180 х 200); разтоварваща дневна със салонна маса и комфортна ниска мека мебел; кухненски кът с бар плот и барови столове; баня с джакузи.

Апартамент Екзекютив  това е топ апартаментът на хотел „Лайпциг”  представителният, най-шикозният, най-просторният апартамент (80 квадратни метра) е на най-горния етаж на хотела – 11-ия. Оттук гостът е над покривите на древен и съвременен Пловдив и мери ръст единствено с неговите величествени тепета.Вътре – във всяко едно кътче на апартамент  „Екзекютив” – комфортът от най-висока класа и изразителният лукс.  Апартамента разполага със спалня , модернистична дневна със салонна маса и ниска мека мебел,кухненският кът и трапезарията с маса за хранене , работен кабинет с офис обзавеждане и място за почивка (легло 100 х 200) .Банята е с джакузи (също така и с душ кабина и сауна, плюс стая за масаж с масажна кушетка) .На разположение на гоститe на хотела са конферентен център „Лайпциг”  той разполага с шест различни по капацитет и конфигурация зали.Конферетния център е с модерно обзавеждане и декорация и са съоръжени с професионална аудио-визуална и презентационна техника; ползват се разнообразни офис услуги и безплатен безжичен интернет.Конферентният център предлага удобства за кафе-паузи и малки коктейли.

Хотелът разполага с лоби бар”Лайпциг” , който работи денонощно и има 70 места ,ресторант "ЛАЙПЦИГ", ресторантът с традиции, разполага с три климатизирани и комфортни зали с различен капацитет (200, 60 и 12 места). 

 

СЕЗОН 2017

 

 

 


РЕЗЕРВИРАЙ

нагоренагоре  назадназад  началоначало 
eXTReMe Tracker