ПОЧИВКИ В ЧУЖБИНА

ВСИЧКИ | МЕКСИКО

КУРОРТИ

МЕКСИКО

Усещане за минало, настояще и бъдеще, събрани в един свят – свят така разнолик и контрастен… свят колкото древен, толкова и красив. Изтъкан от мистика и неразгадани тайни, ревниво пазещ спомена за пет велики култури, екзотичен и същевременно модерен… Мексико е свят, в който всяко дихание е история, а бляскавите и модерни курорти съжителстват с руините на отдавна изчезнали цивилизации, на отдавна изчезнали градове. Тук магията просто се случва…

 МЕКСИКО - СТРАНА НА МАИТЕ, МАРИАЧИТЕ И МИТОВЕТЕ

 
Официално име: Мексикански съединени щати

Столица: Мексико Сити

Визов режим: За български граждани не се изискват визи.
Часова зона: 8 часа назад спрямо българското време.

Местоположение: Разположена в югозападната част на Северна Америка.  Граничи с Белиз, Гватемала, САЩ и има над 9000 км. брегова линия с Калифорнийския залив,  Атлантическия и Тихия океан.

Територия: Страната има площ от 1 972 хил.кв.км., вкл. редица острови в Тихия океан. Голяма част от територията е заета от Мексиканските Кордилери, на северозапад се намира планинският полуостров Калифорния, на юг - планинската област Чяпас и Южна Сиера Мадре, на югоизток - равнинният полуостров Юкатан.

Население: 111 млн. души (2009г.). Извън страната живеят над 12 млн. мексиканци (основно в САЩ).

Официален език: испански език.

Фирма VALENTINE HOLIDAYS предлага пътувания и почивки според индивидуалните желания и нужди на всеки конкретен клиент.
Съобразяваме се изцяло с предоставените от Вас параметри -  период, място, бюджет, предпочитания , изисквания и желания.

Ако пък искате да пътувате, но не можете да решите къде, просто ни позвънете, пратете запитване през сайта или по мейл !


Ние ще Ви подготвим оферта изцяло съобразена с Вашите желания и възможности.


нагоренагоре  назадназад  началоначало 
eXTReMe Tracker