МОРСКИ КУРОРТ

ВСИЧКИ | ВАКАНЦИОНЕН КЛУБ “РИВИЕРА”

ХОТЕЛИ

ВАКАНЦИОНЕН КЛУБ “РИВИЕРА”

Ваканционен клуб “Ривиера” - е разположен в уникален естествен парк с вековни дървета на брега на морето и разполага с великолепен плаж. Намира се на 17 км. североизточно от град Варна, в непосредствена близост до курорта Златни Пясъци и на 27 км. (30 мин.) от летище Варна.Комплексът разполага с 5 хотела от различна категория с общ капацитет от 586 стаи и апартаменти от които 290 луксозно обзаведени.Ривиера - идеално място за семейна почивка.Тук ще се насладите на спокойствие , комфорт и на първокласно обслужване.Удивителното съчетание на мекия морски климат и лечебните свойства на минерална и морска вода правят Ривиера предпочитано място за почивка и балнолечение.

Комплекса разполага с широка гама от развлекателни спортове:водни ски, банан, яхти за разходка, уиндсърфинг, риболов, плажен волейбол, два открити тенис корта - на червена настилка и на асфалт,  велосипеди, 2 открити и 2 закрити басейна с минерална вода,  джакузи, 2 детски басейна, детска площадка .


Възстановителните центрове в хотелите "Империал" и "Ривиера Бийч" Ви предлагат прекрасни условия да се погрижите за Вашата красота и здраве:пълна гама съвременна физио- и балнео- терапевтична апаратура;използване на лечебните свойства на минералната и морска вода в съчетание с всички класически и нетрадиционни методи на лечение;индивидуални балнеолечебни или козметични програми, разработени специално за Вас от екип от специалисти;масаж - ръчен или подводен, лечебна гимнастика, електролечение ,водолечение, фитотерапия, зонотерапия, фангопарафинолечение,боди репинг с антицелулитно действие, таласотерапевтични програми за лице и тялo, ароматерапия богата гама от козметични процедури.Ваканционен клуб "РИВИЕРА" е утвърден елитен център предлагащ отлични условия за организиране на конферентни прояви, приеми, официални тържества и други делови срещи с брой на участниците от 14 до 300.

нагоренагоре  назадназад  началоначало 
eXTReMe Tracker